INVESTERING EN VERGOEDING

Bureau JIP is geregistreerd bij het NVPA en de RBCZ. Dat betekent dat verschillende ziektekostenverzekeraars de begeleiding (gedeeltelijk) vergoeden, vanuit hun aanvullende verzekeringspakket. Bij de zorgverzekeraar valt deze vergoeding onder de noemer ‘alternatieve gezondheidszorg’.

Klik hier voor de lijst van zorgverzekeraars die Bureau JIP (voor een deel) vergoeden.

De AGB-code van Bureau JIP is 90-062381.

BTW.nummer: NL856541278B01

Aftrekpost voor de inkomstenbelasting

Onder de noemer Psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies bij de inkomstenbelasting opgegeven worden, waardoor het ook voor mensen zonder vergoedingsmogelijkheden betaalbaar blijft.

PGB

AD(H)D, Autisme

Met een verklaring die aangeeft dat uw kind een diagnose heeft van bijvoorbeeld AD(H)D of autisme, kunt u in aanmerking komen voor een Persoonsgebonden Budget (PGB). Zie ook www.pgb.nl

Gemeente

Informeer bij uw eigen gemeente naar de mogelijkheden om tegemoetkoming in de kosten te verkrijgen.

Investering

Elke sessie kost € 65,- euro. Duurt het gesprek langer dan 75 minuten dan krijgt u een dubbele factuur. Vanaf 1 december 2015 wordt alles per pin betaald.

Evaluatie

We stellen het op prijs als je ons evaluatieformulier invult. Dankjewel!

Klik hier

Klacht

Heeft u een klacht, neem eerst contact op met ons. Wordt deze niet naar tevredenheid behandeld, reageer dan naar de beroepsvereniging NVPA.

Als u een afspraak ruim een dag van tevoren afzegt, zijn de kosten van het gesprek niet voor u. Zegt u later af, om welke redenen dan ook, krijgt u van ons een factuur.